Bemästra det nya normala

Att hybrider mellan digitala och fysiska möten kommer vara det nya normala är nog ingen som ifrågasätter. Däremot är det få organisationer som är mentalt rustade genom hela organisationen från sälj till Customer Success för att verkligen nå fram genom skärmen.

Så därför har vi satt ihop denna 30 minuters session, där vi kommer fokusera på dig som sitter med kundnära kontakter. Vi kommer lära oss hur vi emotionellt fångar personen på andra sidan skärmen så att vi snabbare kan uppnå det resultat vi vill åt.

Nå genom rutan med hjälp av proffset

Du som är med får ingredienserna för att lyckas av Thérèse Andersson Lewis som vi senast såg här på Oscarsteatern i succémusikalen Så som i himmelen. Thérèse nominerades till en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll i musikalen RENT på Göta Lejon.

Hon har förutom det varit med i musikalen A Chorus Line, Grease , Saturday Night Fever, My Fair Lady mm. Thérèse har också setts på tv i olika roller bla. i Karatefylla och Solsidan.

Till hösten får vi förhoppningsvis se henne i Rain Man här på Oscars.

Anmäl dig här!

Glömsk?

Lägg till webinariet i din kalender här!

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

I denna fartfyllda session bjuder Thérèse på sina topp 7 insikter och erfarenheter som du direkt kan börja applicera för att bli bättre på att fånga dina framtida kunder och publik.

Detta får du inte missa om du ska vara bäst både i rutan och fysiskt!

Anmäl dig här nu! ✅

(Vi har max 100 platser, så att vi också kan få till Q&A, så se till att säkra din plats idag)

Redo att få din
inbjudan till webinaret?

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Säkra din plats nu!