Hallå där, kul att du kikar förbi!

Välkommen till vår processida för distansinspelande kund- & medarbetarvideos, så kallade testimonials.

Här kommer du få insikt i syfte & mål med videon samt en överblick om hur det kommer att gå till och ungefärlig tidsåtgång. Du kommer även kunna boka tid för det första steget.

Det här blir kul! Ska vi köra igång?

Vad är det jag signar upp för egentligen?

Idag görs den största delen av köpresan på nätet och på egen hand. För att validera sitt köp söker kunden ofta bekräftelse av andra människor i form av referenser, reviews, case-studier och dylikt.  

Video är enligt studier en av de mest förtroendeingivande formerna av sociala bevis och har en stark påverkan på köp, i synnerhet i affärer där det krävs högt förtroende.

You are the chosen one

Du har valts ut då du förmodligen är en väldigt nöjd kund eller anställd som talar gott om beställarens varumärke. Målet med denna video är att skapa en berättande, ärlig och riktigt krispig video som utstrålar just detta.

Den här produktionen är ett unikt koncept som görs helt på distans – enkelt och tidseffektivt.

Marknadsföring av ert företag, helt gratis

Är du en kund till vår beställare kommer vi även lyfta ert företag, varumärke och vad som gör er unika. Målet är att även ni ska ha en stor vinning av detta.

Både vi och våra beställare postar detta i våra kanaler så ni får en massa gratis exponering. Som man säger, all reklam är bra reklam!

Okej, känns det bra? Då sätter vi gång och scrollar ned till steg 1!?

Introduktionsmöte & Location Scout

I detta steg så går vi igenom hur produktionsmötet kommer att gå till och beskriver intervjufrågorna med stora penseldrag.

Du ansluter till mötet via din mobil och efter intro så tar vi en tur runt ert kontor för att hitta en plats som gör sig bra på bild. 

Vi bokar en timme men är ofta klara på 20-30 minuter.

Välj tid & datum som passar dig genom att trycka på knappen nedan. 

Bokning av produktionsdatum

I slutet av intromötet så bokar vi in nästa steg, vilket är lite Hollywood action-tajm! ?? (Alltså själva intervjun.)

Detta brukar vanligtvis ta 45-60 minuter men för att gardera oss mot Darwins berömda lag så bokar vi 90 minuter. OK?

Leverans av RemoteBox

Bild och ljud ska inte vara annat än superkrisp deluxe. Därför skickar vi ut vår egen RemoteBox som innehåller bland annat HD-kamera, mic, stativ och ljus. Bara det bästa duger åt dig! ?

Tydliga instruktioner för hur den installeras och används finns i boxen. Vi lovar att det är busenkelt! Annars finns vi bara ett par knapptryck bort. 

Det finns flera leveransalternativ, vi meddelar er om tillvägagångssätt på den mailadress som du använde för att boka introduktionsmöte.

Inspelning

Light, camera, action! ?

Sätt på dig din finaste hatt och borsta tänderna med extra whitening för nu är det dags att skina. Man säger “kom som du är” och det tycker förstås vi med men det är absolut inte fel att vara lite extra fin när du nu skall förevigas på video. Allright

Gå till platsen vi valt ut ca en kvart innan vår bokade tid – koppla ihop, koppla upp och koppla av

Nu är det dags, moment of truth! Ta ett djupt andetag, du grejar detta! ?

Återsändning av RemoteBox

När inspelningen är klar så är det bara att packa ihop alla grejer i boxen som den kom i. I boxen finns även en retursedel som du tejpar på!

Skicka den med er egen post eller lägg den på närmaste postutdelning. Vi blir superglada om du har möjlighet att göra det så snart som möjligt.

Om ni dröjer för länge kommer Wilhelm redigera in en mustasch på dig i alla videoklipp. Just sayin’! 😉

Efterproduktion

Sådär, nu är du klar! BRA JOBBAT!

Nu ska våra videogurus göra sin grej och sen kommer vi leverera resultatet till beställaren. 

Tusen tack för din insats, detta kommer bli top notch!?