Hur skickas paketen?

Om din kontakt finns i storstadsregionerna så budar vi ut paketet. Är det så att din kontakt finns utanför så skickar vi som vanlig brev eller som paket.

Vem kan jag uppskatta?

Det är helt upp till dig vem du vill uppskatta och när du vill uppskatta dem. Kunder, anställda, tipsare till nya kunder etc.

Kan jag uppskatta mina kontakter varje år på deras födelsedag?

Vi schemalägger enkelt din relation i vår plattform så att din relation blir uppvaktad på sin födelsedag. Vi ser även till att kontaktar dig upp till fyra gånger per år så att du vill ändra något.

Hur betalar vi/jag för er tjänst?

Du kan välja på att betala via faktura eller via kortbetalning. För att förenkla administrationen så samlar vi ihop dina aktiviteter under månaden och skickar ut en månadsfaktura.

Vilka produkter/tjänster kan man beställa hos er?

Vi har ett stort sortiment av standard produkter från våra utvalda leverantörer. Här kan du se ett smakprov på våra standard produkter.

Om du inte hittar det du vill uppvakta din relation med i vårt standard sortiment så kan vi göra en specialbeställning. Det är kostnadsfritt att göra en förfrågan till oss gällande en standardbeställning. Ring oss på 08-518 325 00 så hjälper vi dig.

Har ni öppet alla dagar året om?

Det är inte alltid kontorstid när man kommer på att man vill uppvakta sina relationer så av den anledningen har vi öppet dygnet runt, året om.

Måste jag ringa till er, kan jag inte göra det själv?

Alla våra kunder har tillgång till vår plattform och där kan man lägga in nya kontakter, göra beställningar och schemalägga sina relationer. Här ser man även all historik och faktura historik.

Hur gör ni paketen personliga?

Vi ser till att alla våra paket levereras med ett handskrivet meddelande och om det behövs så packar vi om och slår in paketet i fint presentpapper och presentsnöre. Allt för att det ska kännas så personligt som möjligt.

Hur många gånger som helst till er när jag är kund?

Självklart kan du göra det, vi finns här för dig och vi finns till för att ta hand om dina viktigaste relationer.

Hur vet jag när mina relationer blir uppskattade?

När du har schemalagda kontakter så skickas ett mejl ut till dig med en veckas framförhållning om vad som ska hända veckan efter. Är det så att det har hänt något att du inte vill uppvakta din relation så kan du boka av den via mejlet eller genom att ringa till oss på 08-518 325 00.

Till vilka länder kan ni skicka till?

Det är lite beroende på vad du vill uppmärksamma med men vi kan skicka till hela världen bara att det finns en aktuell adress som kan användas.