Säg hej till Alice, assistenten du
skulle velat hitta tidigare.

Att ta kontakt är enkelt, att behålla kontakten är mycket tidskrävande och utmanande.
Därför skapade vi Alice.

Det bästa först.

Alice sparar upp till en timme / dag för dig som har många kundkontakter. Men ännu bättre är att hon inte kostar någonting, vare sig uppstart eller löpande licenskostnader.

Vad gör hon?

Hon skapar kontaktpunkter för dig på dina kunder. Det kan vara ett sms på midsommar som hon skickar från din mobil, eller så skickar hon den där blomman som ska levereras till din kunds 50 årsdag helt automatiskt. Du betalar bara för produkten, Alice sköter resten.

Låter det som en dröm?

Vi vet att Alice är en dröm för många säljare, entreprenörer och företag som vill spara tid och samtidigt skapa nöjdare kunder. Därför har kön blivit lite längre än normalt. Men ansök här nu så återkommer vi så snart hon är redo att onboarda dig!

Enkelt att komma igång.

Du ska vara igång med Alice på under 60 minuter!


Alice hjälper dig sätta upp dina affärsrelationer baserat på vilken frekvens du vill ha på varje individuell kontakt. När kontakterna är inlästa kommer Alice att ge förslag på antal kontaktpunkter och vilken typ av uppskattning & content som passar individen och tillfället.

Spara tid direkt.

Våra kunder sparar mellan 9 och 78 minuter om dagen. När vill du börja spara tid utan att tappa det personliga?


Alice kommer sedan löpande under året underhålla dina affärsrelationer åt dig, personligt och med precision. Oavsett om det gäller födelsedagar, högtidsdagar, temadagar för dina kunder, anställda, konsulter eller samarbetspartners. Det fina är att du inte behöver göra något utan kan lämna över hela ansvaret till Alice.

Personligt och med precision.

Alice genomför det du vill, när du vill. Självklart med din tonalitet och hjärta i kommunikationen.


Alice påminner dig löpande i din kalender när något kommer att skickas till din kontakt så att du hålls påmind. Hon kan också föreslå rätt tid för dig att träffa din kontakt beroende på övrig kontakt frekvens. Allt för att hålla kontinuitet i relationen.

Enkelt att uppdatera.

Alice har gjort det supersmidigt att uppdatera och underhålla din kontaktlista.


Du kan enkelt bygga mallar för olika grupper så att du spenderar rätt tid, energi och pengar på relationer som ger affärsmässigt bäst resultat långsiktigt. Självklart blir uppdateringarna av kontakter ännu enklare med Alice logiska och automatiska informationsinhämtande.

Prata med en av våra experter