DIY Video-testimonials | Christmas Special!

Stor älsk på julen men lämna den utanför videon. I alla fall om du vill att den ska leva förbi trettondagen.

Om du spelar in en video du vill använda över en längre tid tänk då på att ta bort eventuellt pynt om du spelar in den under en högtid. Om det inte är en video avsedd för just den högtiden, som den här videon i inlägget. 

För hur kul det än är med jul, hur fräscht är det att visa upp t.ex. ett kundcase med full-on christmas när du ska stänga affärer innan midsommar? 

Med detta sagt vill vi på Top of Heart Agency passa på att önska alla partners, kunder, ambassadörer och sköna människor runt oss, som tror och hejjar på oss, en RIKTIGT god jul! 

Tack 2021, du har varit en blandning av en käftsmäll, magont / -pirr, en high five och en skopa jävlaranama! 

Sätt på videon och skruva upp ljudet!

 

 

Tjena! Välkommen till vår julspecial av ”Testimonials DIY”. Idag ska vi prata om vikten av att tänka på sakerna som finns i bakgrunden när ni spelar in, intervjuer eller miljöbilder och så vidare.

Som nu när det närmar sig jul så är det julpynt överallt, det kan ju också vara påsk eller någon annan högtid. Hur mysigt det än är så är det inte så bra att ha med det i filmen.

Vad tycker du? Jag menar det är väl inte så schysst om du ska visa upp ett kundcase mitt i sommaren och den är full med julpynt kanske det känns lite mal placé.

Det var helt enkelt det tips vi hade idag, och vi på Top of Heart vill tacka alla kunder, sammarbetspartners och alla som hejat på oss i starten av vår Agency och önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!