För att komma i kontakt med din nästa kund, affärskontakt, mentor, samarbetspartner, leverantör eller affärspartner, så kommer du troligen behöva skriva minst ett par rader.

Att skriva kan alla, men att skriva så att det träffar rakt in i hjärtat, det är det få som kan. Därför har Alexander bjudit in Krister Maxe till måndagens livesändning. Krister är marknadsföringskonsult, copywriter och författare. Han har skapat framgångsrika kampanjer under de senaste 20 åren för företag som IKEA, Svenska Spel, Statoil, Kodak, SAS, Veckans Affärer, Glocalnet, ICA Express, SWEDMA (Swedish Direct Marketing Association), Naturapoteket mfl.

Han är författare till böckerna :

  • -100 sidor om att skriva säljbrev som träffar rakt i hjärtat.
  • -Köp nu!
  • -Tid för allt.
  • -Reklam, ja tack!
  • -Annonsering för Gerillaföretagare.