Den digitala utvecklingen och inte minst Covid har gjort det ännu viktigare att B2B-företag tar fram innehåll som hjälper säljarna. Men många B2B-företag har svårt att göra det regelbundet. Det kan t.ex bero på att sälj och marknad inte är i synk eller att man inte har en plan för vilket innehåll som behövs. Men dessa hindren och andra går att lösa så man får fram content regelbundet och i olika format. Pontus Staunstrup är en av Sveriges ledande experter på Content/Inbound marketing och Account Based Marketing samt digital B2B-marknadsföring. Han har jobbat på och med ett stort antal både stora och små företag, t.ex Ericsson, Sandvik, SAAB, PostNord, Climeon, Satair och Beumer. Idag arbetar han som egen konsult. Pontus har skrivit böckerna Content marketing för alla (2016) och Contenthandboken (2020). Han föreläser och undervisar mycket, främst inom B2B-marknadsföring, bl.a på Berghs School of Communication.