Nästa stora trend efter Influencers är Creators och den kommande Creator ekonomin. Alexander snackar med Jacqueline Kothbauer som verkligen är expert på ämnet. Enligt henne kommer de att förändra hur alla företag arbetar med marknadsföring och försäljning.

För att förstå hur affärer skapas inom ”The Creator Economy” kommer Jacqueline använda Alexander som exempel.

Jacqueline Kothbauer är civilekonom och vetenskapsjournalist. Hon har en bakgrund som riskkapitalist har varit föreläsare på Handelshögskolan i Stockholm, Karolinska Institutet, Chalmers, Handelshögskolan i Göteborg och Stockholm School of Economics. Hon är affärsjournalist på Dagens Industri och skrivit tre böcker om digital affärsutveckling. Hon har tre år i rad utsetts till en av världens bästa kvinnliga futurister av Ross Dawson Institutet. Lika många gånger har hon hamnat på den årliga topplistan över Sveriges hundra bästa föreläsare av Event Effect.