Alexander pratar med Erik Modig om ämnet Thought Leadership. Vi ser att många, i synnerhet på LinkedIn vill ta en position som tanke ledare för att differentiera sig. Men vad är det egentligen? Hur lång tid tar det att bli en tanke ledare på riktigt? Vad krävs? Vi reder ut begreppen och tar en dialog kring detta. Så vill du differentiera dig inom ditt område och få idéer på hur du ska tänka framåt kring detta, så lyssna till Erik. Erik är ekonomie doktor och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm, och en av Sveriges främsta experter kring kundpsykologi, marknadsstrategi och kommunikation. Han delar sin tid mellan att skriva och föreläsa om de senaste teorierna och metoderna bakom hur kommunikation förändrar människors val. Hans senaste bok “Bang for the Buck” blev 2017 utsedd till årets marknadsföringsbok i Sverige.