Hur bygger du maximalt förtroende när du ska förhandla? -Intervju med Pontus F Christoffersen

Hur bygger du maximalt förtroende när du ska förhandla? -Intervju med Pontus F Christoffersen

Alexander Slotte har fått möjligheten att intervjua Pontus F. Christoffersen, Pontus är ett proffs inom retorik och kommunikation, han är föreläsare och håller utbildningar med sin spetskompetens inom presentation, förhandlingsteknik och digitala utbildningar. Pontus har erfarenhet av att träna politiker, chefer och arbetslag på företag som, Skanska Bonava , ABB och PwC för att nämna några. Hans pedagogiska styrka ligger i att kombinera psykologi med retoriska strategier, vilket gör att efter en utbildning har ni full förståelse för den psykologiska dynamiken och de retoriska strategierna för att hantera situationen snyggt.