Hur bör du bygga ditt konsultbolag för att det ska vara intressant att köpa och samtidigt behålla rätt kompetens i bolaget fram till försäljning? Du kommer få checklistan från denna ”Lunch and learn” i hur en investerare tittar på ditt bolag. Oavsett om du går i säljtankar eller ej så är det alltid bra att förstå hur personer utifrån ser på ditt bolag. Ted Elvhage har lång erfarenhet av försäljning, förhandlingar, försäljningsledning, teamutveckling samt coaching. Han har mer än 20 års erfarenhet inom konsult- och mjukvarubranschen och han blev en av grundarna till Stockholm Business Angel-koncernen 2008. Han är också initiativtagare och ordförande för det globala affärsnätverket Keiretsu Forum i Norden och medgrundare av den främsta podcasten för ängelinvesterare och startups i Norden; Investpodden.se. Förutom det är han en av de första investerarna i Kivra som han också var med och byggde upp.