Alexander pratar med Angela om vilka drivkrafter som påverkar och vad som till mångt och mycket styr vad vi gör. Han djupdyker såklart i hur vi kan skapa starka relationer som leder till ambassadörskap.

Angela Ahola är doktor i psykologi, inspirationsföreläsare och författare. Hon skriver om beteenden, relationer, roligare på jobbet, drivkrafter och intryck. Och hur allt detta påverkar din och min framgång.

Angela har blivit rankad som Topp100 – Sveriges bästa föreläsare 2018, 2019 och 2020. Och släpper under 2020-21 böcker i bl a Sverige, Finland, Australien, Nya Zeeland, Kina, Korea, Taiwan, Ryssland, Ukraina, mm. Några av Angelas kunder är Spotify, H&M, Samsung, Manpower, Bonnier och Sveriges Riksdag. Hon har agerat sakkunnig i rätten och suttit som expert i TV’s morgonsoffor, intervjuats i DN, SvD, Veckans Affärer, mm.