-Det som inte utvecklas det avvecklas.

Ni som känner till Christer har säkert hört honom säga det mer än en gång. Det stämmer så väl. Men om vi nu vet att vi måste utveckla våra människor i våra verksamheter, så att dom utvecklar våra kunder, som sedan utvecklar våra bolag, då bör vi ha en strategi som på riktigt funkar! Alexander pratar med Christer om hur vi får våra anställda, kunder och andra viktiga människor i och omkring vår affär att vidareutvecklas, känna tillhörighet och blomma ut! Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra.