Är tillväxt och hållbar försäljning prioriterat för er under 2019? Arbetar du som VD,  marknadschef eller försäljningschef ?

Signa då upp dig för vårt webinar den 6 december för att lära dig av experten på ambassadörskap Alexander Slotte och Joakim Thörn specialist på aktiva program för Net Promoter Score (NPS).

Vi delar strategier och de senaste arbetssätten som på riktigt får dina kunder att stanna längre, betala mer och aktivt rekommendera er för att öka tillväxten långsiktigt.

Du kommer att få med dig.

-> Tre konkreta nycklar för att börja arbeta med eller utveckla ditt Net Promoter 2 program och hur du når verklig framgång (9 av 10 bolag gör fel idag).

-> Tre nycklar hur du skapar beteenden som driver aktiva promoters och varför du behöver  jobba med en ambassadörsstrukur på ett systematiskt sätt.

->En roadmap och checklista för aktiv utrullning under 2019

Varmt välkommen!

Mer om Joakim Thörn – Medgrundare av Effectly som idag hjälper nordiska företag att skapa meningsfulla upplevelser. Joakim har de senaste 25 åren hjälpt företag och organisationer att göra skillnad med kund- och medarbetarupplevelser som yttersta differentiator. Allt Joakim gör idag handlar om att inspirera och leda människor att skapa passionerade och autentiska upplevelser i alla konversationer och interaktioner. Resultatet är en värld med mer wow-känsla och glädje.

Mer om Alexander Slotte – Grundare av Top of heart och har mångårig erfarenhet av strategiskt och operativt lojalitetsarbete för växande bolag. Med snart 20 år av försäljningserfarenhet i ledande roller är idag drivkraften att få individer och företag att växa snabbare med hjälp av interna och externa ambassadörer, där förtroende och starka relationer sätts i fokus.