Vi är glada att starta ett samarbete tillsammans med Happy boss! Samarbetet kommer initialt att bygga på en struktur och process för att bygga externa ambassadörer. Metoden och plattformen kommer levereras och underhållas av Top of Heart och tillsammans kommer identifiering av möjliga ambassadörer göras, allt för att öka antalet inkommande tips, som ska leda till affär.

Se gärna en film tillsammans med Fredrik Belfrage (VD Happy Boss) och Alexander Slotte (VD Top of Heart) här.

 

Om Happy Boss.

Happy boss erbjuder en kontakt och ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Happy boss hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just er inom dokumenthantering, video- konferensteknik, kaffemaskiner, kontorsförbrukning, posthantering, IT och telefoni.

Läs mer om Happy Boss här.