PE Accounting har en kraftig tillväxtresa de närmaste åren och har valt Top of Heart som partner för att kontinuerligt arbeta med att stärka och utveckla kundrelationerna. I och med att den stora tillströmningen av kunder ställs krav på att kunna ta hand om kunderna på ett personligt sätt. Och den lösning som nu PE Accounting köper skapar nödvändiga strukturen för hur kunderna ska uppskattas, under tillväxten.

/Team Top of Heart

PS. Det är lite extra kul att PE Accounting väljer Top of Heart som leverantör. Bolaget har funnits med i kulisserna sedan starten av Top of Heart. DS.

Kort info om PE Accounting

PE Accounting är en komplett redovisningsbyrå som erbjuder det bästa av ekonomihanteringens två ytterligheter; tillförlitligheten av outsourcing och kontrollen av in-house. Detta gör vi genom att vara både redovisningsbyrå och systemleverantör. På så vis kan vi kombinera flexibiliteten hos en människa med effektiviteten av en dator.

Läs mer om PE Accounting här http://www.accounting.pe/

(På bilden Olle Rydqvist VD PE Accounting och Top of Hearts VD Alexander Slotte)