Som anställd är årsdagen bland de viktigaste datumen på året. Varför?

Jo, chefen får en chans att uppmärksamma att du faktiskt varit bolaget troget under året som gått. Men vad händer allt som oftast? Kollegorna kommer ihåg din dag, medan chefen i sin stressade vardag inte gör det. Kortsiktig kan man ursäkta chefen och tänka att det säkert beror på massor med faktorer, men i det långa loppet urholkar det förtroendet och betydelsen för att du faktiskt lägger större delen av din vakna tid för att få företaget lyckosamt.

Nu är det problemet ett minne blott. Vår nya funktion påminner dig som företagsledare så att du inte glömmer bort att uppmärksamma på en årsdag igen, men framförallt kan du få hjälp med att skicka något som uppskattning!

Boka demo med oss, så visar vi hur lätt det är!

/Team Top of Heart