Vi växer och välkomnar Abbe till familjen!

Vi växer och välkomnar Abbe till familjen!

Hej Abbe,

Och varmt välkommen till oss på Top of Heart!

Det vore kul om du ville svara på några frågor om livet, möjligheter och världens högsta berg, så vi får veta lite mer om vem du är och hur du resonerar i det stora och lilla.

 

Top of Heart: Om du hade en miljard SEK på banken som du fick spendera, men inte på dig själv, vad hade du gjort?

Abbe :Jag skulle skänka allt till en enda organisation istället för att sitta och försöka lista ut vilka som ”förtjänar” ett bidrag.
Mitt val är enkelt: Cancerfonden. Vi måste få ett stopp på denna sjukdom.
————
Top of Heart: Vad är ditt ”Mount Everest”?
Abbe : Att jag ”bara” kan jobba eller utföra saker om jag själv innerst inne vet att det kommer förändra eller förenkla för människor runt omkring.
————
Top of Heart: Vad får dig att tända på ”alla cylindrar”?
Abbe : Orättvisor i världen, framförallt när barn drabbas. De är en av få saker av allt som händer i världen som jag inte kan blunda för.
————
Top of Heart: Om du fick bestämma över allt levande, är det något du hade gjort annorlunda?
Abbe : Har alltid undrat hur vår planet skulle se ut om vi enbart hade kvinnliga ledare i samtliga länder i världen. Hade varit väldigt spännande att jämföra.
————
Top of Heart: Varför vill du vara med i Top of Heart?
Abbe : Utifrån egen erfarenhet av personalansvar så är detta en tjänst som verkligen kan göra skillnad. En chef/ledare har alltid en prioriteringslista. Dessvärre hamnar ”relationer” mellan anställda & även kunder väldigt långt ner på denna lista. Jag vill vara med från början och förändra,förenkla & skapa långsiktiga relationer för våra kunder.
————
Top of Heart: När du är inne på din sista minut i livet, vad önskar du att minnet spelar upp för dig?
Abbe : Jag tror inte att jag skulle välja att få något uppspelat, jag skulle hellre be om att få mitt favoritklipp uppspelat så att jag kan skratta min sista minut i livet.
————
Tack Abbe,  för dina ärliga och härliga svar!