Mabi hyrbilar väljer Top of Heart.

Mabi hyrbilar väljer Top of Heart.

Mabi hyrbilar väljer Top of Heart.

Mabi hyrbilar har alltid varit duktiga på att ta hand om sina kunder. För att fortsätta stärka och utveckla sina relationer med en allt större kundstock, väljer Mabi hyrbilar att ta hjälp av Top of Heart, för att skapa kontroll och få hjälp med genomförandet.

För Top of Heart betyder samarbetet att vi kommer växa tillsammans med en organisation som är under utveckling, och som satsar på befintliga kunder.

Om Mabi

Mabi Hyrbilar ingår i koncernen Mabi Rent och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har vi vuxit konstant och idag bedriver vi biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer.

Vårt mål är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

Mabi Hyrbilar